Shii-take 400mg 20:1 Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Shii-take 400mg 20:1 Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Of het een simpele of een ernstige aandoening betreft, de shii-take paddenstoel wordt in China en Japan vanwege zijn indrukwekkende genezende eigenschappen gezien als het beste eerste lijn medicinale extract en daarom aanwezig in vrijwel elk medicijnkastje. En ook professionals zien het als de belangrijkste van de medicinale paddenstoelen omdat shii-take daar al duizenden jaren wordt toegepast 
De zwam wordt vooral gezien als de ondersteuner van het lichaam bij het versterken van het immuunsysteem en met name bij het ondersteunen van de bestrijding van bacteriën, virussen en tumorcellen.
Oorspronkelijk is de shiitake thuis in de bossen van China en Japan en wordt in die landen ook gewaardeerd om zijn bijzondere smaak en toegepast in exquise gerechten.
De Shiitake (Lentinula Edodes) is niet alleen een bijzondere lekkernij, maar dus ook een medicinale paddenstoel met uiterst nuttige geneeskrachtige eigenschappen. Zijn naam doet vermoeden, waar hij zich het liefste ophoudt, want Take betekend Paddenstoel en het woord Shii staat voor Pasania Boom, een Aziatische kastanje soort.
De shiitake houdt zich het liefst op bij de wortel van die boom, maar kan inmiddels ook geteeld worden op het hout van andere boomsoorten.