Shii-take Extract 20:1 & Vitamine C 400mg capsules

Shii-take Extract kopen
Profiteer ook van de positieve werking van onze perfecte kwaliteit Shii-take Extract 20:1 400mg & Vitamine C capsules door tegen een lage prijs met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen.

 

€ 23,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Of het een simpele of een ernstige aandoening betreft, de shiitake paddenstoel wordt in China en Japan vanwege zijn indrukwekkende genezende eigenschappen gezien als de belangrijkste van de medicinale paddenstoelen en wordt daar al duizenden jaren toegepast als het beste eerste lijn medicinale extract en aanwezig in elk medicijnkastje.
De zwam wordt daar vooral gezien als de ondersteuner van het lichaam bij het versterken van het immuunsysteem en bij het bestrijden van bacteriën, virussen en tumorcellen.
Oorspronkelijk is de shiitake thuis in de bossen van China en Japan en wordt in die landen ook gewaardeerd om zijn bijzondere smaak en toegepast in exquise gerechten.
De Shiitake (Lentinula Edodes) is niet alleen een bijzondere lekkernij, maar dus ook een medicinale paddenstoel met uiterst nuttige geneeskrachtige eigenschappen. Zijn naam doet vermoeden, waar hij zich het liefste ophoudt, want Take betekend Paddenstoel en het woord Shii staat voor Pasania Boom, een Aziatische kastanje soort.
De shiitake houdt zich het liefst op bij de wortel van die boom, maar kan inmiddels ook geteeld worden op het hout van andere boomsoorten.