Rhodiola Rosea extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Rhodiole Rosea Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Rhodiola Rosea 500mg Extract (5% Rosavine) & Vitamine C capsules

Extra krachtig werkende Rhodiola Rosea
Rhodiola rosea (Crassulaceae) groeit in koude gebieden zoals de Arctic (gebieden rond de noordpool) en de berggebieden van Centraal-Azië, Noord Amerika en Europa. Het extract dat gemaakt is van de wortels wordt voornamelijk gebruikt als adaptogeen dat wil zeggen dat het zich aanpast aan de wisselende omstandigheden in lichaam en geest.

Voor vrouwen is Rhodiola toepasbaar bij irritatie en in spannende situaties. Geschikt voor vegetariërs!

 

Milde ontspanning
Rhodiola geeft je een natuurlijke milde ontspanning zonder de nadelen van bepaalde medicijnen die een verslavende werking kunnen hebben. De voornaamste werkzame stoffen van ons Rhodiola extract zijn de fenylpropanoïden 40,14%, waarvan rosavine (5%) en salidroside (1,12%)   

In 1975 werd Rhodiola als geneesmiddel geregistreerd in de Sovjet Unie. Rhodiola is in Zweden en Denemarken een erkend fyto-medicinaal product. Sinds 1960 zijn er veel studies van voornamelijk van Scandinavische en Russische origine verschenen over de gunstige invloed en werkzaamheid van Rhodiola. 

 

VITAMINE C

Vitamine C (dat ook bekend is als ascorbinezuur) is overvloedig aanwezig in groenten en fruit. Het is een in water oplosbare vitamine en een krachtige antioxidant, het ondersteunt het lichaam bij het vormen van collageen en bindweefsel zoals beenderen, bloedvaten en huid.

Vitamine C helpt bij het herstellen en regenereren van weefsel, beschermt tegen ziekten, ondersteunt de absorptie van ijzer, voorkwam vroeger scheurbuik en helpt bij het voorkomen en verminderen van LDL ( "slechte") cholesterol en triglyceriden. Onderzoek wijst uit dat vitamine C kan helpen de gezondheid op peil te houden door het bestrijden van vrije radicalen en kan helpen bij het neutraliseren van de nadelige effecten van nitrieten (conserveermiddelen in sommige verpakte voedingsmiddelen) die het risico op bepaalde ziekten kunnen verhogen.
Extra vitamine C kan de symptomen en de duur van een verkoudheid verminderen en het ondersteund een het immuunsysteem.
Tekenen van een tekort aan vitamine C zijn vermoeidheid, spierzwakte, gewrichts- en spierpijn, bloedend tandvlees, en huiduitslag. Langdurig tekort kan scheurbuik, een zeldzame maar potentieel ernstige ziekte veroorzaken.
Wanneer vitamine C verkregen wordt uit voedselbronnen en supplementen in de aanbevolen doseringen, is vitamine C in het algemeen beschouwd veilig. Bij de meeste gezonde mensen, kan het lichaam dagelijks ongeveer 200-250 mg vitamine C per dag opnemen. Een eventueel teveel wordt in de urine uitgescheiden. Bij ziekte, tijdens het herstel van letsel of onder omstandigheden van verhoogde oxidatieve stress (zoals roken), kan het lichaam zelfs grotere hoeveelheden opnemen.

Vitamine C verhoogt de ijzeropname en draagt bij tot:
- een normaal energie leverende stofwisseling (metabolisme).
- de normale werking van het zenuwstelsel.
- een normale psychologische functie (kennen, voelen, streven en het gedrag van mensen).
- het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
- de regeneratie van de actieve vorm van vitamine E.
- de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Rhodiola Rosea 500mg Extract (5% Rosavine) & Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048