Ashwagandha sport extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ashwagandha Extract Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Ashwagandha Sport Extract 250mg capsules

 Ashwagandha (Withania somnifera of Winter Cherry) wordt door haar adaptogene eigenschappen de Ginseng van de Ayurvedische geneeskunde genoemd. Het biochemisch actieve component is Withanolides.

Adaptogenen
Adaptogenen zijn stoffen die lichaamsfuncties versterken en reguleren. Hierdoor kan het lichaam beter met stress door spanning omgaan en wordt het prestatievermogen in stand gehouden. Het lichaam blijft bestand tegen invloeden van buiten. Het maakt je sterk, weerbaar en dynamisch zonder dat de innerlijke rust verstoord wordt. 
Ashwagandha de plant die mensen voorziet van paardenkrachten heeft als belangrijkste functie het verbeteren van de vitaliteit en biedt levenskracht op zowel mentaal als fysiek vlak.

 

Nutra Ashwagandha ondersteunt sport prestaties

Als adaptogeen is Ashwagandha uniek omdat het bij dagelijks gebruik zorgt voor een constante stroom van energie en dat gedurende een lange periode zonder enige bijwerking. Het biedt nog andere voordelen die het een ideaal onderdeel van prestatie bevorderende producten voor kracht en conditie voor atleten maken.

Enerzijds ondersteunt Ashwagandha het in stand houden van energie voor optimale prestaties, anderzijds zorgt het ervoor dat de zuurstoftoevoer naar de spieren in stand kan blijven door gebruik te maken van de activiteit van stikstofoxide, (NO Booster) het enzym dat de stikstofoxide in het lichaam katalyseert.
Cellen langs de binnenwand van de bloedvaten gebruiken stikstofoxide om de omringende spieren een signaal te geven om zich te blijven ontspannen. Dat resulteert in een normale vaatverwijding waardoor de bloedstroom en zuurstoftoevoer naar het weefsel in stand blijft, waardoor meer energie door het lichaam kan worden geproduceerd.

 

Cortisol
Hoewel training veel positieve effecten heeft op het lichaam, kan het ook leiden tot veel fysieke stress, die het lichaam uit balans brengt omdat de cortisol levels in het bloed stijgen. Cortisol is een katabool hormoon waarvan is aangetoond dat het spiereiwitten kan afbreken. Ashwagandha helpt een te hoog cortisol te neutraliseren en naar een normaal niveau te brengen.

 

Testosteron

Studies hebben aangetoond dat zowel DHEA als testosteron essentieel zijn voor het behoud van atletische energie. Testosteron is een belangrijk androgeen dat helpt bij het vergroten van de spiermassa, sterkte en duurzaamheid die atleten op topniveau nodig hebben. Omdat Ashwagandha de cortisol productie reduceert, worden DHEA niveaus genormaliseerd en kan er testosteron worden gevormd.

 
Belangrijke inhoudsstoffen
Steroïde componenten :
-  Lactonen (withanoliden): withaferine A en de sitoindosiden IX en X (withanoliden met een glucose op koolstof 27 of 27-glycowithanolides}
-  Acylsterylglucosiden: de sitoindosiden VII en VIII
-  Withanoliden D en E
-  Withasomniferolen A - C

Alkaloïden:
-  van het tropaantype: tropine , pseudotropine
-  andere: isopelletierine, anaferine, anahygrine, cuscohygrine, ashwagandhine, ashwagandhinine, withasomnine, withanine, pseudowithanine, somniferine, somniferianne, nicotine
-  Mineralen: rijk aan ijzer 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket