Ashwagandha sport extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ashwagandha Extract Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Ashwagandha Sport Extract 250mg capsules

 Ashwagandha (Withania somnifera of Winter Cherry) wordt door haar adaptogene eigenschappen de Ginseng van de Ayurvedische geneeskunde genoemd. Het biochemisch actieve component is Withanolides.

Adaptogenen
Adaptogenen zijn stoffen die lichaamsfuncties versterken en reguleren. Hierdoor kan het lichaam beter met stress door spanning omgaan en wordt het prestatievermogen in stand gehouden. Adaptogenen zorgen ervoor dat het lichaam bestand raakt tegen invloeden van buiten. Het maakt je sterk, weerbaar en dynamisch zonder dat de innerlijke rust verstoord wordt. 
Ashwagandha de plant die mensen voorziet van paardenkrachten heeft als belangrijkste functie het optimaliseren van de vitaliteit en levenskracht op zowel mentaal als fysiek vlak.

 

Nutra Ashwagandha ondersteunt sport prestaties

Als adaptogeen is Ashwagandha uniek omdat het bij dagelijks gebruik gedurende een lange periode bijdraagt tot een constante stroom van energie zonder enige bijwerking. De stof biedt nog vele andere voordelen die het tot een ideale toepassing voor het opbouwen van kracht en conditie voor atleten maakt.

Enerzijds ondersteunt Ashwagandha het in stand houden van energie voor optimale prestaties, anderzijds zorgt het ervoor dat door gebruik te maken van de activiteit van stikstofoxide (NO) de zuurstoftoevoer naar de spieren in stand kan blijven. NO is het enzym dat de stikstofoxide in het lichaam katalyseert. (werking versnelt)
Cellen langs de binnenwand van de bloedvaten gebruiken stikstofoxide om de omringende spieren een signaal te geven om zich te ontspannen. Dat resulteert in een normale vaatverwijding waardoor de bloedstroom en zuurstoftoevoer naar het weefsel optimaliseert, waardoor meer energie door het lichaam kan worden geproduceerd.

 

Cortisol
Hoewel training veel positieve effecten heeft op het lichaam, kan het ook leiden tot veel fysieke stress, die het lichaam uit balans brengt omdat de cortisol levels in het bloed stijgen. Cortisol is een weefsel afbrekend hormoon waarvan is aangetoond dat het spiereiwitten kan aantasten. Ashwagandha helpt een te hoge cortisol waarde naar een normaal niveau te neutraliseren.

 

Testosteron

Studies hebben aangetoond dat zowel DHEA als testosteron essentieel zijn voor het behoud van atletische energie. Testosteron is een belangrijk androgeen dat helpt bij het vergroten van de spiermassa, sterkte en duurzaamheid die atleten op topniveau nodig hebben. Omdat Ashwagandha de cortisol productie reduceert, worden DHEA niveaus genormaliseerd en kan er testosteron worden gevormd.

 
Belangrijke inhoudsstoffen
Steroïde componenten :
-  Lactonen (withanoliden): withaferine A en de sitoindosiden IX en X (withanoliden met een glucose op koolstof 27 of 27-glycowithanolides}
-  Acylsterylglucosiden: de sitoindosiden VII en VIII
-  Withanoliden D en E
-  Withasomniferolen A - C

Alkaloïden:
-  van het tropaantype: tropine , pseudotropine
-  andere: isopelletierine, anaferine, anahygrine, cuscohygrine, ashwagandhine, ashwagandhinine, withasomnine, withanine, pseudowithanine, somniferine, somniferianne, nicotine
-  Mineralen: rijk aan ijzer 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Ashwagandha Sport Extract 250mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048