Sarsaparilla (Smilax) Extract 500mg capsules

 

 Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Sarsaparilla (Smilax) Extract 500mg capsules.

Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Sarsaparilla is een verzamelnaam voor verschillende soorten planten uit het geslacht Smilax. Sarsaparilla extract wordt geëxtraheerd uit de wortel van de Smilax glabra. Een klimplant die hoog in bomen van het tropisch regenwoud groeit. Sarsaparilla heeft bijzondere medicinale eigenschappen die bij insecten beten goed van pas kunnen komen omdat het extract het lichaam ondersteunt bij het binden van endotoxines. Endotoxines zijn afvalstoffen die vrijkomen uit de stoffelijke resten van gestorven bacteriën.
Omdat die giftig zijn worden ze 'toxines' genoemd.
Sarsaparilla werd door Europese genezers in het verleden gezien als succesvol middel dat een bijdrage kon leveren als een urine drijvend, bloed zuiverend en zweet afdrijvend kruid dat ook hielp bij het in stand houden van een gezonde bloeddruk.