Shii-take Extract 20:1 & Vitamine C 200mg capsules

Shii-take Extract kopen

Profiteer ook van de positieve werking van onze perfecte kwaliteit Shii-take Extract 20:1 200mg & Vitamine C capsules door tegen een lage prijs met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Shii-take of Lentinus Edodes is één van de meest wetenschappelijk onderzochte en medisch gebruikte paddenstoelen die niet alleen in het Verre Oosten maar ook in de Verenigde Staten en Europa wordt toegepast. De eiwitvrije polysacharides lentinan en Lentinus edodes mycelium (LEM) zijn krachtige actieve stoffen. Lentinan (1,3β-D-glucan), is een uit de Shii-take geisoleerde polysaccharide aan wie we de vele gunstige resultaten die met deze paddenstoel behaald zijn te danken hebben.
Shiitake is verder een voortreffelijk smakende eetbare paddenstoel die in China en Japan in de vrije natuur voorkomt en wereldwijd speciaal wordt gekweekt voor zijn toepasbaarheid in vele gerechten. De verse en geextrudeerde vormen van de Shii-take champignon worden behalve in de keuken ook hogelijk gewaardeerd als leverancier van vele medicinale stoffen.