Shii-take 200mg 20:1 Extract + Vitamine C capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Shii-take 200mg 20:1 Extract + Vitamine C capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.
 

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Shii-take of Lentinus Edodes is één van de meest wetenschappelijk onderzochte en medisch gebruikte paddenstoelen die niet alleen in het Verre Oosten maar ook in de Verenigde Staten en Europa wordt toegepast. De eiwitvrije polysacharides lentinan en Lentinus edodes mycelium (LEM) zijn krachtige actieve stoffen. Lentinan (1,3β-D-glucan), is een uit de Shii-take geïsoleerde polysaccharide aan wie we de vele gunstige resultaten die met deze paddenstoel behaald zijn te danken hebben.
Shiitake is verder een voortreffelijk smakende eetbare paddenstoel die in China en Japan in de vrije natuur voorkomt en wereldwijd speciaal wordt gekweekt voor zijn toepasbaarheid in vele gerechten. De verse en geëxtrudeerde vormen van de Shii-take champignon worden behalve in de keuken ook hogelijk gewaardeerd als leverancier van vele medicinale stoffen.