Ashwagandha Sport Extract 250mg capsules

Ashwagandha extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Ashwagandha Sport Extract capsules Dat kan nu door tegen een lage prijs met een prima product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Ashwagandha de plant die mensen voorziet van paardenkrachten heeft als belangrijkste functie het in stand houden van de vitaliteit en sportieve prestaties en biedt kracht op zowel mentaal als fysiek vlak.
Het ondersteunt dank zij het biochemisch actieve component Withanolides o.a. het optimaliseren van de energie voor meer en betere sport prestaties.
Het is één van de krachtigste kruiden in de Ayurvedische geneeskunde en wordt al sinds de oudheid  onder diverse omstandigheden gebruikt en is vooral bekend om zijn herstellend vermogen.
In het Sanskriet betekent Ashwagandha "de geur van een paard," wat aangeeft dat het kruid de kracht en snelheid van een hengst verleent, en wordt van oudsher voorgeschreven om mensen te helpen hun immuunsysteem in stand te houden.
Ashwagandha wordt vaak aangeduid als de Indische ginseng vanwege de overeenkomende positieve eigenschappen, ook al zijn Panax Ginseng en Ashwagandha botanisch gezien geen familie van elkaar.