Guarana 600mg + Vitamine C Sport Extract capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Guarana 600mg + Vitamine C Sport Extract capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het eerste dat opvalt aan Guarana zijn de stimulerende eigenschappen. Guarana bevat namelijk 3 tot 7 procent cafeïne terwijl koffie maar 1 tot 2 procent bevat.
De actieve ingrediënten in de Guarana plant (guaranine) zijn weliswaar chemisch identiek aan cafeïne, maar er is een groot en belangrijk verschil. In zijn natuurlijke vorm, is de cafeïne gebonden aan de vezel van de Guarana zaden.
Dat betekent dat de stimulerende stoffen langzaam worden vrijgegeven waardoor je tot vijf uur lang voordeel kunt hebben van de verfrissende vitaliteit die guarana geeft.
Een ander belangrijk verschil met koffie is -en dat is aangetoond in studies- dat het de alertheid, het geheugen en de stemming helpt stimuleren.
Guarana werkt als een zachtaardige stimulator en de effecten worden slechts langzaam vrijgegeven waardoor het lichaam een milde energie oppepper krijgt die over een langere tijd effect heeft.