Guarana & Vitamine C Sport Extract 600mg capsules

Guarana extract capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze excellente kwaliteit Guarana & Vitamine C Sport Extract 600mg capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het eerste dat opvalt aan Guarana zijn de stimulerende eigenschappen. Guarane bevat namelijk 3 tot 7 procent cafeïne terwijl koffie maar 1 tot 2 procent bevat.
De actieve ingrediënten in de Guarana plant (guaranine) zijn weliswaar chemisch identiek aan cafeïne, maar er is een groot en belangrijk verschil. In zijn natuurlijke vorm, is de cafeïne gebonden aan de vezel van de Guarana zaden.
Dat betekent dat de stimulerende stoffen langzaam worden vrijgegeven waardoor je tot vijf uur lang voordeel kunt hebben van de verfrissende vitaliteit.
Een ander belangrijk verschil met koffie is -en dat is aangetoond in studies- dat het de alertheid, het geheugen en de stemming helpt stimuleren.
Guarana werkt als een zachtaardige stimulator en de effecten worden slechts langzaam vrijgegeven waardoor het lichaam een milde energie oppepper krijgt die over een langere tijd effect heeft.