Tongkat Ali 100: 1 Sport Extract 400mg capsules

Tongkat Ali kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Tongkat Ali sport Extract 100:1 capsules. Dat kan nu tegen een zeer lage prijs met een unieke product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij 
Supplement Boost te kopen. 

 

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Tongkat Ali of (Eurycoma longifolia) is een medicinale kruidenplant die afkomstig is uit Zuidoost-Azië en in de volksmond bekend staat als "Maleisische ginseng".
Toegepast in een modern voedingssupplement is Tongkat Ali vooral bedoeld om het libido en de hoeveelheid energie bij sporters te vergroten.
Daarbuiten heeft het een belangrijk aandeel in het ondersteunen van het normale hormonale evenwicht van het cortisol en testosteron waardoor trainingen en sportieve prestaties geïntensiveerd kunnen worden met een verminderde kans op overtraining en sneller herstel.

Cortisol het bekende “stresshormoon” dat onder andere optreed bij stress door training en sport, waardoor een toename in gewicht, een verlies in spiervermogen en een verstoring in het hormonale evenwicht kan ontstaan.
Studies geven duidelijke aanwijzingen van verminderde vermoeidheid, verhoogde energie, verbeterde stemming aan bij proefpersonen die gestandaardiseerd hoeveelheden Tongkat Ali wortel extract hebben gebruikt.