L-Arginine AKG capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Arginine AKG capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


L-Arginine AKG 750mg & Vitamine C capsules

Aminozuur Arginine

Het lichaamseigen Arginine is een basisch aminozuur en één van de 20 natuurlijk voorkomende aminozuren met een zeer veelzijdige werking. Het is semi-essentieel dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet in voldoende mate kan worden aangemaakt en daardoor essentieel (noodzakelijk) kan worden.
Alle aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen, het spierstelsel en somatotropines. (hormonen die de groei stimuleren in het lichaam van mens of dier)
Door Arginine te binden aan AKG wordt de opname door het lichaam met meer dan 67% vergroot. Daardoor is het efficiënter dan gewone vormen van Arginine. 


Bloeddruk

Het aminozuur L-Arginine AKG draagt bij de vaatwanden te ontspannen en heeft een positief effect op de elasticiteit van de vaten. Daarmee helpt deze stof het lichaam de bloeddruk op een normaal dus gezond niveau te houden.
 

Het Belang van Vitamine C

Ascorbinezuur of Vitamine C wordt op veel plaatsen in het lichaam aangetroffen. Het zit in het bloedplasma, in de witte bloed lichaampjes en in het bindweefsel (het steunweefsel van onze organen). Vitamine C speelt een belangrijke rol in onze afweer en bij het ondersteunen van een aantal hormonen.
Daarnaast optimaliseert Vitamine C samen met andere vitaminen en mineralen de vorming van ons beendergestel. Het ondersteunt de opname van ijzer uit de voeding en verlaagt de behoefte aan vitaminen B (alfa-tocoferol) en vitamines A en E. Ook de omzetting van foliumzuur in zijn actieve vorm hangt af van vitamine C.

Vitamine E (Tocoferol)
Vitamine E is een vet oplosbare vitamine, die een belangrijke rol speelt bij de aanmaak van rode bloedcellen en het in stand houden van spier- en andere weefsels. Ook is het belangrijk voor de weerstand en een belangrijke die de cellen van het lichaam beschermt tegen vrije radicalen.
 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost etiket

Etiket L-Arginine AKG 750mg & Vitamine C capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048