Acetyl-L-Carnitine 700mg + Vitamine C Sport capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Acetyl-L-Carnitine 700mg + Vitamine C Sport capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

L-Carnitine is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en bevindt zich in bijna alle cellen van het lichaam.
De naam komt van het Latijnse carnus (vlees)
en komt voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. De voordelen van Carnitine zijn met name bij sporters goed bekend en absoluut essentieel voor vrijwel alle normale lichaam functies.
Een vermindering van het normale lichaamseigen Carnitine niveau kan een oorzaak zijn van minder goede prestaties omdat Carnitine een cruciale rol speelt bij de productie van energie. De stof transporteert lange-keten vetzuren door de membramen
 van de mitochondriën (energie producerende organen in de cellen) zodat die kunnen worden geoxideerd (verbrand) en energie produceren.

Acetyl-L-Carnitine wordt goed opgenomen en wordt behalve door sporters gebruikt door seksueel actieve mensen.