L-Arginine AKG sport capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Arginine AKG Sport capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


L-Arginine AKG 750mg + Vitamine C  Sport  capsules

Door Arginine te binden aan AKG wordt de opname door het lichaam met meer dan 67% vergroot. Het maakt AAKG effectiever en daardoor komt er meer werkzame stof beschikbaar.
Het lichaamseigen Arginine is een basisch aminozuur en één van de 20 natuurlijk voorkomende aminozuren met een zeer veelzijdige werking. Het is semi-essentieel dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet in voldoende mate kan worden aangemaakt en daardoor essentieel (noodzakelijk) kan worden.
Lichaamseigen aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en noodzakelijk voor de opbouw van collageen, enzymen, bloedstollingsfactoren, afweerstoffen, transportmoleculen, het spierstelsel en somatotropines. (Hormonen die de groei stimuleren in het lichaam van mens of dier.)

Goed functioneren van:

Het lichaamseigen Arginine is de precursor van stikstofmonoxide (NO) en een belangrijke molecuul die van belang is voor de normale bloeddruk, vaatverwijding, doorbloeding van het weefsel en het uitstellen van verouderingsprocessen. Verder draagt het bij tot het goed functioneren van hart, longen, nieren, immuunsysteem, hormoonstelsel (waaronder bijnieren en hypofyse) en het zenuwstelsel. 

 

Sport

Arginine ondersteunt het immuunsysteem en helpt het herstel na zware inspanningen te bevorderen. 

Bij sport inspanning helpt Arginine de prestaties door de al genoemde gunstige invloed op longen, hart, bloedvaten, hormoonstelsel, zenuwstelsel en spieren te optimaliseren.

Tevens draagt Arginine bij aan een normale dus gezonde hormoonhuishouding en seksuele vitaliteit. 

 

Arginine is verder een precursor van creatine. Een stof die belangrijk is voor een normale dus goede spierfunctie en uithoudingsvermogen.

 

VITAMINE C 

Vitamine C ook wel bekend als Ascorbinezuur is een kleurloze en geurloze gemakkelijk in water oplosbare stof met een zure smaak. Het is nodig om Vitamine C aan de voeding toe te voegen omdat het menselijk lichaam in tegenstelling tot de meeste dieren deze stof niet zelf kan produceren. En omdat we Vitamine C ook niet kunnen opslaan is een dagelijkse inname van vitamine noodzakelijk.

Functies van vitamine C in het menselijk lichaam
Vitamine C werkt als een antioxidant en afvanger van vrije radicalen (radicalen zijn schadelijk en dragen bij aan de ontwikkeling van ziekten zoals atherosclerose en kanker). 

Voorbeelden van de gunstige invloed van Vitamine C op het menselijke lichaam:
-  Optimaliseert het immuunsysteem.
-
  Verbetert de absorptie van ijzer.
-
  Speelt een belangrijke rol in de productie van neurotransmitters.
-
  Bevordert wondgenezing en littekenvorming.
-
  Is een essentiële factor bij de vorming en verknoping van collageen en draagt zo bij aan de versteviging van het bindweefsel, kraakbeen en beendergestel.
-
  Is betrokken bij de vorming van hormonen en neurotransmitters.
-
  Speelt een rol bij de vorming van carnitine en galzuren uit cholesterol.

Functie van vitamine C bij de preventie tegen verkoudheid
De toediening van vitamine C kan in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld, in koude periodes of bij zware lichamelijke belasting effectieve bescherming bieden tegen een verkoudheid.

Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid vitamine C
De aanbevolen inname van vitamine voor een volwassene bedraagt 75mg per dag. Voor zware rokers die een lagere vitamine absorptie hebben en een verhoogt verbruik kan een dagelijkse hoeveelheid van 150 tot 200mg aanbevolen worden.
Zwangere vrouwen hebben ook een verhoogde behoefte tot 110mg per dag. Ook vrouwen die borstvoeding geven, wordt aanbevolen dagelijks 150 milligram te gebruiken.
Deze gegevens hebben betrekking op gezonde volwassenen. Mensen die zware arbeid verrichten, die veel vocht drinken, die lijden aan infecties of andere ziekten en na een operatie kunnen een grotere behoefte aan Vitamine C hebben.

 

Opslag van Vitamine C in het lichaam
Organen en weefsels zoals de bijnier, de hypofyse, de ooglenzen, de milt, het bloedplasma en hersenen slaan de dagelijks aangevoerde vitamine C op. Ook bevinden zich opmerkelijke hoeveelheden vitamine C in de leukocyten (witte bloedcellen).
Bij volledige opslag in alle organen bevindt zich een hoeveelheid van gemiddeld van 1500 tot 5000 milligram Vitamine C in het lichaam. Pas bij een vitamine C-gehalte van 300 tot 400mg treden er klinische symptomen van tekorten op. 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket L-Arginine AKG 750mg + Vitamine C  Sport  capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048