Duindoornbes Olie 500mg Softgel capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Duindoornbes Olie 500mg Softgel capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Er zijn fossiele stuifmeelkorrels gevonden die erop wijzen dat de mensheid al minstens 10.000 jaar gebruik heeft gemaakt van de duindoornbessen.
In de traditionele oude Chinese geneeskunde werd de duindoornbes gebruikt als aansterkend middel en om het energieniveau te verhogen. In de volksgeneeskunde van Mongolië en in Rusland werd de vette olie van de duindoornbes vaak toegepast in geval van huidbeschadigingen.
Tibetaanse monniken beschreven al in de 
8e eeuw voor de westerse jaartelling duindoorn als een middel dat zij konden inzetten tegen diverse kwalen en dat geldt tot op de dag van vandaag.

Ook in het oude Griekenland gebruikten mensen de vruchten van de duindoorn om in gewicht toe te kunnen nemen en gaven ze het aan paarden om een glanzende vacht te behouden.
Het heeft zijn positieve werking in al die eeuwen bewezen want ook in de moderne fytotherapie wordt de duindoornbes olie nog dagelijks toegepast.