Duindoornbes Olie 500mg Softgel capsules

Duindoornbes Olie capsules kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze super kwaliteit Duindoornbesolie 500mg gel capsules door tegen een lage prijs met een unieke kwaliteit en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

In de traditionele oude Chinese geneeskunde werd de duindoornbes gebruikt als aansterkend middel en om het energieniveau te verhogen. In de volksgeneeskunde van Mongolië en in Rusland werd de vette olie van de duindoornbes vaak toegepast in geval van huidbeschadigingen.
Er zijn fossiele stuifmeelkorrels gevonden die erop wijzen dat de mensheid al minstens 10.000 jaar gebruik heeft gemaakt van de duindoornbessen.
Tibetaanse monniken beschreven al in de 8e eeuw voor onze jaartelling duindoorn als een middel dat zij konden inzetten tegen diverse kwalen en dat geldt tot op de dag van vandaag nog.
Ook in het oude Griekenland gebruikten mensen de vruchten van de duindoorn om in gewicht toe te kunnen nemen en gaven ze het aan paarden om ze een glanzende vacht te geven.
Ook in de moderne fytotherapie wordt de duindoornbessen-olie nog dagelijks toegepast.