Duindoornbes Olie extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Duindoorn Bes Olie softgel capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.

Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Duindoornbes Olie 500mg Softgel capsules

Namen, synoniemen en etymologie Nederlands:
Duindoorn, Duinbes, Hagedoorn, Zeedoorn, Zanddoorn , Schijtbes

Familie : Elaeagnaceae
Afkomstig uit Midden-Azië. Groeit in Midden- , Noord- en West-Europa en in gematigde gebieden van Azië. Wordt vaak gezien in tuinen en parken vanwege de fraaie kleur van blad en bessen.


Geschiedenis, traditioneel gebruik
Men heeft van de duindoorn fossiele stuifmeelkorrels van meer dan 10.000 jaar oud gevonden die erop wijzen dat het één van de pioniersplanten was die zich na de ijstijd in onze streken vestigde. In de traditionele Chinese geneeskunde werd de duindoorn bes gebruikt als aansterkend middel om het energieniveau te vergroten. In de volksgeneeskunde van de Mongolen en in Rusland werd het middel vaak toegepast om huidbeschadigingen aan te pakken.
De zachte, gezonde plantaardige olie wordt vervaardigt uit de pitten en het vruchtvlees. Deze als enige bekende olie die zowel Omega 3, 6, 7 als 9 bevat is zeer geschikt voor vegetariërs.

Eigenschappen:
- De duindoornolie is rijk aan omega-7-vetzuren.
- De duindoorn is één van de rijkste natuurlijke Vitamine C bronnen en bevat de nodige flavenoïden.

 

Samenstelling
- Duindoornolie (Hippophaë rhamnoides): 500 mg

  Bevat de volgende vetzuren:   
- Palmitoleïnezuur (omega-7): 119 mg
- cis-Vacceenzuur (omega-7): 30 mg
- Linolzuur (omega-6): 85 mg
- Alfa-linoleenzuur (omega-3): 65 mg
- Palmitinezuur: 105 mg
- Vitamine E (D-alfa-tocoferol) (12 IE): 2 mg
- Vitamine A (van Betacaroteen): 200 mcg

Overige ingrediënten:
Duindoornbesolie, antioxidant (d-alfa-tocoferol, betacaroteen, rozemarijn extract), maïszetmeel, glycerol, carrageen en dinatriumfosfaat (capsule).

Duindoornolie is vrij van:
Suiker, gluten, lactose, conserveermiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen. De capsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Duindoornbes Olie 500mg Softgel capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048