Ashwagandha libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Ashwagandha Extract Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Ashwagandha Libido Extract 250mg capsules

Ashwagandha Libido Extract
Ashwagandha is een groenblijvende struik met eivormige bladeren die groeit op steenachtige plaatsen in Azië en Afrika. Het extract van de wortels heeft een positieve invloed op het hormonale systeem en ondersteunt het zenuwstelsel en de geslachtsorganen. Het is goed te gebruiken om de potentie, spermaproductie en libido in stand te houden. Dit kruid verhoogt de seksuele verlangens en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ashwagandha of Withania somnifera wordt vanwege de  adaptogene eigenschappen de Ginseng van de Ayurvedische geneeskunde genoemd. Het biochemisch actieve component is Withanolides. Het kruid heeft een lange reputatie als aphrodisiacum, maar moet wel minstens een week worden ingenomen voordat de revitaliserende eigenschappen en positieve resultaten duidelijk waarneembaar worden. Mensen die de ashwagandha langer gebruiken ervaren een ondersteunende en dempende invloed op gevoelens van lichamelijke en emotionele stress door spanning.

 

Adaptogenen
De adaptogenen in Ashwagandha zijn stoffen die lichaamsfuncties in stand houden en reguleren. Hierdoor kan het lichaam met stress door spanning omgaan en wordt het prestatievermogen behouden. Het lichaam raakt beter bestand tegen invloeden van buiten. Het maakt de mens sterk, weerbaar en dynamisch zonder dat de innerlijke rust verstoord wordt.
Deze plant die mensen voorziet van paardenkrachten heeft als belangrijkste functie het bewaren van het libido en biedt vitaliteit en levenskracht op zowel mentaal als fysiek vlak.

Ashwaganda vertraagt veroudering en helpt en ondersteunt bij:

-  overwerktheid
-  bevordering nachtrust
-  futloosheid
-  blokkering van vrije radicalen
-  in stand houden gezonde spieren en gewrichten
-  gevoel van onrust of stress door spanning
-  immuniteit of weerstand.

Samenstelling
Steroïde componenten :
-  Lactonen (withanoliden): withaferine A en de sitoindosiden IX en X (withanoliden met een glucose op koolstof 27 of 27-glycowithanolides}
-  Acylsterylglucosiden: de sitoindosiden VII en VIII
-  Withanoliden D en E
-  Withasomniferolen A - C

Alkaloïden:
-  van het tropaantype: tropine , pseudotropine
-  andere: isopelletierine, anaferine, anahygrine, cuscohygrine, ashwagandhine, ashwagandhinine, withasomnine, withanine, pseudowithanine, somniferine, somniferianne, nicotine
-  Mineralen: rijk aan ijzer

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Ashwagandha Libido Extract 250mg capsules

THT einde: 2020     BATCH: AWG2023