Cimicifuga Racemosa Extract (van het bovengrondse deel van de plant) 200mg capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Cimicifuga Racemosa Extract 200mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

€ 17,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Zilverkaars of Cimifuga Racemosa extract is met name in Verenigde Staten van Amerika en Europa erg populair bij vrouwen omdat de bestanddelen in de wortel van de zilverkaars de normale werking van het vrouwelijke hormonale systeem kunnen ondersteunen.
De voornaamste actieve stoffen van Cimicifuga Racemosa zijn de triterpeenglycosiden die helpen om vervelende overgangsverschijnselen, zoals o.a. wisselende stemmingen, irritatie en warmte stuwingen te verminderen.
Het extract werkt daarbij ontspannend, is rustgevend en opbeurend en helpt om goed, ongehinderd en normaal door te kunnen slapen.
Cimicifuga Racemosa zet aan tot een normale en regelmatige menstruatie, mede door het bevorderen van de doorbloeding in de bekkenstreek. Het wordt ondermeer geadviseerd om een normaal beendergestel in stand te houden en een normale vochtbalans op peil te houden.