Cordyceps CS-4 750mg Extract & Vitaminme C + Zink Libido capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Cordyceps CS-4 750mg Extract & Vitaminme C + Zink Libido capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

 

€ 16,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Cordyceps Sinensis is zonder twijfel één van de beste energie supplementen die je eenvoudig kunt toevoegen aan je voeding. Van de actieve werkzame bestanddelen van Cordyceps is adenosine één van de belangrijkste.
Het is een nucleïnezuur dat een essentieel onderdeel is van adenosine trifosfaat (ATP). ATP is in feite niets minder dan kracht en wordt door biologen beschouwd als de energie-eenheid van het lichaam. Het is de hoge-energie-molecuul die de energie opslaat die we nodig hebben bij vrijwel alles wat we doen. Elke beweging die je uitvoert krijgt de energie die het nodig heeft rechtstreeks van het opgeslagen ATP.

Seksueel vermogen.
Energie en seksuele functie gaan altijd hand-in-hand en Cordyceps ondersteunt beide met een enorme boost.
De actieve stoffen in Cordyceps sinensis zijn cordycepine (3-deoxyadenosine) en cordycepinezuur (d-mannitol). De meeste onderzoeken met Cordyceps sinensis naar de invloed op libido prestaties van mannen en vrouwen zijn gedaan met de CS-4 myceliumvorm.