Acetyl-L-Carnitine & Vitamine C 700mg capsules

Acetyl-L-Carnitine kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Acetyl-L-Carnitine & Vitamine C  700mg  capsules. Door tegen een zeer lage prijs, prima product informatie over de werking, ervaring en gebruik van ons supplement en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen.

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De lichaamseigen stof Carnitine is omdat het de vet en koolhydraten verbranding in het lichaam ondersteunt een belangrijk element in de stofwisseling. De stof helpt bij het transport van vetzuren naar de mitochondrieën (energiecentrales van o.a. de spiercellen) en het optimaliseren van de productie van ATP (leverancier van energie).

Het woord carnitine stamt van het Latijnse carnis en betekend vlees. Carnitine is een vitamine achtige stof die oplosbaar is in water. Het wordt door het lichaam geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en voor ca. 98% opgeslagen in de spieren.  De rest is te vinden in de lever, de nieren en het bloed.

Als onderdeel van de voeding komt het voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Acetyl-L-Carnitine wordt gebruikt door sporters en vooral door body builders, maar het is ook zeker belangrijk voor vegetariërs, omdat die vrijwel geen dierlijke producten eten en daardoor bepaalde stoffen in hun voeding zouden kunnen missen.