Acetyl-L-Carnitine 700mg & Vitamine C + Zink capsules

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Acetyl-L-Carnitine 700mg & Vitamine C + Zink capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen.

Acetyl-L-Carnitine met Vit C 700mg

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

De lichaamseigen stof Carnitine is omdat het de vet en koolhydraten verbranding in het lichaam ondersteunt een belangrijk element in de stofwisseling. De stof helpt bij het transport van vetzuren naar de mitochondriën (energiecentrales van o.a. de spiercellen) en het optimaliseren van de productie van ATP (leverancier van energie).

Het woord carnitine stamt van het Latijnse carnis en betekend vlees. Carnitine is een vitamine achtige stof die oplosbaar is in water. Het wordt door het lichaam geproduceerd uit de aminozuren lysine en methionine en voor ca. 98% opgeslagen in de spieren. De rest is te vinden in de lever, de nieren en het bloed.

Als onderdeel van de voeding komt het voornamelijk voor in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Acetyl-L-Carnitine wordt gebruikt door sporters en vooral door body builders, maar het is ook zeker belangrijk voor vegetariërs, omdat die vrijwel geen dierlijke producten eten en daardoor bepaalde stoffen in hun voeding zouden kunnen missen.