Vitamine C Ascorbinezuur 600mg capsules Tijdelijk niet leverbaar

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur 600mg capsules.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

Vitamine C Ascorbinezuur

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C of Ascorbinezuur, wordt op veel plaatsen in het lichaam aangetroffen, in het bloedplasma, de witte bloed lichaampjes en in het bindweefsel (het steunweefsel van onze organen). Vitamine C speelt een belangrijke rol in onze afweer en bij het maken van een aantal hormonen.

Ascorbinezuur is met name betrokken bij het goede verloop van veel belangrijke processen in het lichaam. Vanwege de anti-oxidante werking is vitamine C belangrijk voor het hart en de bloedvaten.

Overal waar een snelle groei van weefsels en een verhoogde stofwisseling optreedt, zoals bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, ziekte, intensieve sport, sporttraining en bij stress door spanning is er meer nodig dan de gebruikelijke hoeveelheid die door de gezondheidsraad in Nederland is vastgesteld op een dagelijkse hoeveelheid van 75mg.
Een gebrek aan vitamine C kan in die situaties een negatieve invloed hebben op de gewrichten, de weerstand, de slaapfunctie en het energieniveau.
Belangrijk in de Corona crisis