Vitamine C Ascorbine 600mg 300 capsules

Vitamine C kopen

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze fantastische kwaliteit Vitamine C Ascorbinezuur 600mg capsules. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een zeer boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Vitamine C of ascorbinezuur, wordt op veel plaatsen in het lichaam aangetroffen, in het bloedplasma, de witte bloed lichaampjes en in het bindweefsel (het steunweefsel van onze organen). Vitamine C speelt een belangrijke rol in onze afweer en bij het maken van een aantal hormonen.

Ascorbinezuur is verder betrokken bij het goede verloop van veel belangrijke processen in het lichaam. Vanwege de antioxidante werking is vitamine C belangrijk voor het hart en de bloedvaten.

Overal waar een snelle groei van weefsels en een verhoogde stofwisseling optreedt, zoals bijvoorbeeld tijdens zwangerschap, ziekte, intensieve sport, sporttraining en bij stress door spanning is er een meer dan de gebruikelijke hoeveelheid die op dagelijks 75mg vitamine C is bepaald  nodig.
Een gebrek aan vitamine C kan in die situaties een negatieve invloed hebben op de gewrichten, de weerstand, de slaapfunctie en het energieniveau.