L-Arginine AKG 400 gram + Vitamine C poeder

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit Arginine AKG 400 gram poeder met Vitamine C.
Dat kan nu door dit supplement tegen een zeer voordelige prijs en perfecte condities zoals snelle en gratis bezorging samen met uitgebreide informatie over het gebruik en de werking bij Supplement Boost te kopen. 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het menselijk lichaam maakt Arginine zelf aan en krijgt het daarnaast binnen als onderdeel van de voeding. Voedselbronnen waar Arginine in te vinden is zijn o.a. zuivelproducten, noten, pitten, erwten, soja, chocolade, knoflook en ginseng. Maar het komt vooral voor in dierlijk voedsel zoals zuivelproducten, vlees, gevogelte, eieren, vis en schelpdieren.

Bloeddruk

L-Arginine AKG draagt bij de wanden van de bloedvaten te ontspannen en heeft daarbij een positief effect op de elasticiteit van het vaten stelsel. Daarmee helpt deze stof de bloeddruk in het lichaam op een normaal dus gezond niveau te houden.


Alpha-ketoglutaraat (AKG) is een belangrijke molecule in de Krebs cyclus. Een lichaamseigen energie producerend proces dat gebeurt in de meeste cellen.  De Krebs cyclus is de middelste van de drie belangrijkste stappen in cellulaire ademhaling, de splitsing van een glucosemolecuul om energie vrij te geven voor gebruik door de cellen in het lichaam.
Het is van belang voor de bepaling van de hoeveelheid citroenzuurcyclus in een organisme, een middel dat stikstof kan vervangen en is een bron van glutamaat en glutamine.