L-Arginine AKG 400 gram & Vitamine C

 L-Arginine AKG poeder kopen
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze perfecte kwaliteit Arginine AKG en Vitamine poeder C 400 gram. Dat kan nu door tegen een zeer lage prijs en met een boeiende product informatie en goede condities zoals snel en gratis bezorgd bij Supplement Boost te kopen. 

 

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Supplement Boost Productbeschrijving

Het menselijk lichaam maakt Arginine zelf aan en krijgt het daarnaast binnen als onderdeel van de voeding. Voedselbronnen waar Arginine in te vinden is zijn o.a. zuivelproducten, noten, pitten, erwten, soja, chocolade, knoflook en ginseng. Maar het komt vooral voor in dierlijk voedsel zoals zuivelproducten, vlees, gevogelte, eieren, vis en schelpdieren.

Alpha-ketoglutaraat (AKG) is een belangrijke molecule in de Krebs cyclus. Een lichaamseigen energie producerend proces dat gebeurt in de meeste cellen.  De Krebs cyclus is de middelste van de drie belangrijkste stappen in cellulaire ademhaling, de splitsing van een glucosemolecuul om energie vrij te geven voor gebruik door de cellen in het lichaam.
Het is van belang voor de bepaling van de hoeveelheid citroenzuurcyclus in een organisme, een middel dat stikstof kan vervangen en is een bron van glutamaat en glutamine.