Maca 10:1 libido extract capsules kopen gratis bezorgd
Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Maca 10: 1 Extract Libido capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Maca Lepidium Meyenii Walp Libido Extract 10:1 600 mg capsules

 

Ned. : Maca Peruviaanse ginseng, Peruaanse ginseng
Latijn: Maca Lepidium Meyenii Walp/Peruvianum 

 

Maca Libido Extract 10:1 is de geëxtraheerde vorm van Maca poeder.

 

Maca is een weinig voorkomende plant die alleen groeit in het onherbergzame Andesgebergte van Zuidoost Peru op de steppen, toendra’s en vlakten van het equatoriale hoogland op een hoogte van 3000 tot 4500 meter. Een gebied waar ander blad dragend gewas door de extreem wisselende omstandigheden van de tropische middaghitte tot de ijzige nachttemperaturen, het intense zonlicht, zeer sterke wind en de grote hoogte niet kan groeien. Maca kan als enige de dagelijks sterke temperatuur wisselingen en de door de harde winden veroorzaakte sterke verdamping verdragen. 

Verschil tussen Maca poeder en Maca extraxt 10:1
Maca poeder werkt niet in kleine hoeveelheden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid poeder wordt geschat op 4 tot 5 gram. Kleine hoeveelheden zoals die in een capsule hebben alleen effect wanneer die worden gecapsuleerd in een sterk geconcentreerde vorm. Daarom leveren wij onze Maca in een hoogwaardig extract met een verhouding van 10:1. Met dit extract kan je volstaan met minder capsules om dezelfde gunstige effecten te bereiken. 

Maca extract 10:1 capsules geven je lichaam een boost en versterken het Libido.
Maca heeft een lange geschiedenis van toepassing als een afrodisiacum voor zowel mannen als vrouwen. Men begrijpt nog niet volledig hoe Maca werkt want het bevat geen plantaardig hormonen en werkt niet door het direct verhogen van geslachtshormoon niveaus zoals testosteron of oestrogeen. Men veronderstelt dat ten minste een aantal van de positieve eigenschappen te danken zijn aan twee groepen stoffen die uniek zijn voor Maca - de Macamides en Macaenes.

Maca zou kunnen werken door het normaliseren van steroïde geslachtshormonen zoals testosteron, progesteron en oestrogeen. Het is een nutritie powerhouse gevuld met mineralen, vitaminen, aminozuren en essentiële vetzuren. En het is dus zeer goed denkbaar dat de rijke bron van voedingsstoffen de normale productie van hormonen ondersteunt.

 

Mannen
Maca ondersteunt de normale hormoonbalans en het testosteronniveau. Bovendien werkt het als afrodisiacum en helpt het erecties en potentie op een gezond niveau te houden. Bij mannen ondersteunt Maca het energieniveau, de sportprestaties en het uithoudingsvermogen. Verder helpt Maca de “overgangsverschijnselen” bij mannen te verminderen.
Oudere mannen die de stof regelmatig gebruiken beschrijven een gevoel dat ze jonger zijn geworden door het gebruiken van Maca. De Amerikaanse arts Dr. Garry Gordon trekt zelfs een parallel tussen een actief seksleven en een gezond leven tot op hoge leeftijd. Hij stelt daarom dat Maca een bijdrage levert aan het bestrijden van ouderdomsverschijnselen.

Vrouwen
Bij vrouwen wordt met name de 'lust' of 'zin in seks' verhoogd. Dit zorgt voor een vergroting van de seksuele activiteit. Maca vult door haar adaptogene werking elementaire stoffen in het menselijk lichaam waaronder hormonen aan. Hierdoor krijgen vrouwen meer uithoudingsvermogen en vitaliteit. Dit kan een positieve uitwerking hebben op de seksuele drift, in het bijzonder bij vrouwen net voor, in of na de menopauze. 

Voor beide seksen is Maca als voedingssupplement het beste natuurlijke, revitaliserende en opwekkende middel dat er bestaat. Maca (Lepidium meyenii) wordt al eeuwen gebruikt door Peruanen als energieversterker en potentieverhoger. 

Samenstelling
Ingrediënten
Belangrijke inhoudsstoffen (gedroogde wortel) - Glucosinolaten : vooral de vier macaïnes 1, 2, 3 en 4; ook benzyl en p-ethoxylbenzyl-isothiocyanaat
- Sacchariden/Koolhydraten (51,81 à 76,06 %, gem. 59 %): complex suikers (zetmelen) en glucose en fructose
- Proteïnes/Eiwitten ( l0 à 18,25 %, gem. 14 %), rijk aan: essentiële aminozuren: fenylolonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, valine, threonine; (geen tryptofaan) andere aminozuren : asparaginezuur, glutaminezuur, serine, histidine, glycine, threonine, alanine, arginine, proline, hydroxyproline, tyrosine, sarcosine (geen cysteïne); vrije aminozuren
- Vetzuren (0,2 à 2,2 %) :voornamelijk linolzuur (33 %), palmitine. en oleïnezuur
- fytosterolen: sitosterol, campesterol, ergosterol, brassicasterol,stigmosterol, béta-ecdysone
- Mineralen, vooral calcium 10 %); fosfor, ook: magnesium, kalium, ijzer, silicium; sporen: natrium, koper, mangaan, zink, selenium, boren, jodium, aluminium, bismut
- Tannines
- Saponinen (beperkte hoeveelheid)
- Triterpenen
- Vitamines : bètacaroteen, vit B l, B2, B3,Bó, C, E, D3, P - Flavonoïden
- Anthocyanen
- Secundaire alifatische amines en tertiare amines
-
Vezels (3,85 tol 9 %} : cellulose, lignine

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Maca Lepidium Meyenii Walp Libido Extract 10:1 600 mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048