Sarsaparilla extract capsules kopen gratis bezorgd

Profiteer ook van de stimulerende en positieve werking van onze top kwaliteit NutraLife Sarsaparilla Extract capsules. Wij voeren ons eigen huismerk en daarom geen dure merknamen of nodeloos kostbare verpakkingen. Maar door alleen online verkoop wel een voordelige lage prijs en zeer aantrekkelijke condities zoals kwantumkorting en snelle altijd gratis bezorging in Nederland en België.
Verder mag u van Supplement Boost een uitgebreide duidelijke productinformatie over de werking, ervaring, samenstelling en gebruik van dit hoogwaardige HACCP en GMP gecertificeerde voedingssupplement verwachten.


Sarsaparilla (Smilax) Extract 500mg capsules

Nederlands: Echte sarsaparilla, Sarsaparilla, Struikwinde
Latijn: Smilax Officinalis

Smilax is een Griekse naam voor klimplanten.
Officinalis wil zeggen: van de apotheker en duidt op een vroegere erkenning als geneeskrachtig kruid.

 

Herkomst, vindplaats, beschrijving
Inheems in tropisch Midden- en Zuid-Amerika (Honduras, Guatemala, Ecuador, Costa Rica, Mexico, Jamaica, de Caraïben, New Grenada); wordt ook aangetroffen in India en de Himalaya (beneden een hoogt van 1500 m).

 

Geschiedenis, traditioneel gebruik
Door Spaanse ontdekkingsreizigers in de 16e eeuw van Mexico naar Europa gebracht. Echte Sarsaparilla werd door Europese genezers in het verleden aangezien als een bijzonder kruid dat met succes werd ingezet in verschillende delen van het menselijk lichaam.
In de Chinese geneeskunde was het een kruid dat werd toegepast om Qi en Yang tekorten op te heffen.

 

Bloedzuiverend
Eén van de eigenschappen van Sarsaparilla is dat de stof het lichaam helpt om zogenaamde endotoxines (deeltjes van bacteriën of schimmels zoals bijvoorbeeld bij een tekenbeet) te binden en die schadelijke stoffen af te voeren. Kan daarom goed ingezet worden als ondersteuning bij het verwijderen van verontreinigingen uit het lichaam.

 

Uithoudingsvermogen
Sarsaparilla wordt gebruikt omdat het uithoudingsvermogen en energie verhoogt. Body-builders gebruiken Sarsaparilla (of Smilax) om spiermassa op te bouwen, zonder de schadelijke bijwerkingen van anabole steroïden.
Sarsaparilla bevat vitamine A, B-complex, C en D, de mineralen ijzer, mangaan, natrium, silicium, zwavel, koper, zink, jodium en de aminozuren methionine en cysteïne. 

Sarsaparilla extract draagt bij aan het lichaam door de volgende lichaamsdelen, organen en functies gezond in een goede conditie te houden:
-  bijdragen aan het normaal functioneren van zenuwvezels en hersenen, het ruggenmerg, longen en keel.
-  bloedzuivering van het lichaam.
-  darmen door verwijderen van toxines.
-  door de zuiverende eigenschappen helpt het bij het in stand houden van een gezond cholesterol niveau.
-  draagt bij aan de productie van hormonen door de steroïde saponinen die precursoren leveren voor de lichaamseigen steroïden.
-  afrodisiacum (geslachtsdrift) en Anabool (spieropbouwend), indien gecombineerd met training).
-  weerstandsvermogen.


Vitamines en Mineralen
Sarsaparilla bevat vitamine A, B-complex, C en D, de mineralen ijzer, mangaan, natrium, silicium, zwavel, koper, zink, jodium en de aminozuren methionine en cysteïne. Het helpt het normaal functioneren van zenuwvezels en hersenen, het ruggenmerg, longen en keel in stand te houden.

Ingrediënten
Saponinen en steroïde saponinen (1 à 3 %) onder de vorm van glycosiden met als aglyconen sarsopogenine, isosarsapogenine en smilagenine : vnml. sarsasaponine of parilline (dat gehydrolyseerd wordt met vrijstelling van sarsasopogenine en isosorsasapogenine ook smilasaponine of smilacine, sarsaparilloside, sarsasaponosiden (spirostan, een glycoside) 

Fytosterolen : bètasitosterol, stigmasterol , epsilonsitosterol, sitosterol-d-glyc:oside, sterolglycosiden
Bitterstof: smilocine
Flavonen Etherische olie
Mineralen : vnml. kalium; calcium, magnesium, zwavel, selenium, zink, chroom, ijzer, mangaan, cobalt, tin
Zetmeel (50 %) 

Bewaren

Capsules en poeders niet in de zon, droog, bij kamertemperatuur (15-25 °C) en buiten bereik van kleine kinderen bewaren. De poeders en de inhoud van de capsules zijn hygroscopisch en kunnen vocht uit de omgeving aantrekken. Bewaar ze daarom bij voorkeur niet in vochtige ruimten zoals de badkamer of keuken. Het is verstandig de poeders en capsules in een goed afsluitbaar vacuüm doosje van bv Tupperware of Curver of een goed afsluitbare pot met schroefdeksel te bewaren.

Supplement Boost Etiket

Etiket Sarsaparilla (Smilax) Extract 500mg capsules

THT einde: 2026     BATCH: AWG2048